Marthe Wang Fausko Amfi


Marthe Wang Fausko Amfi 14 august kl 15.00

Hun blir  med på gudstjenesten kl 12.00 og holder så konsert med fullt band kl 15.00.

Billetter til konserten kjøpes på Hallingbillett.no 

Fausko Skysstasjon | Kr 295/145,- (inkl.avgift).

Barn under 8 år, gratis

 

 

I pausen mellom gudstjeneste og konsert blir det kyrkjekaffi, og mulighet for å grille. Du kan enten ta med egen grillmat eller kjøpe. 

Marthe Wang

Med sin helt unike, klare og varme stemme synger Marthe om håp, undring og relasjoner og om fortid, fremtid og nåtid på nydelig bergensdialekt. Hun brakdebuterte i 2017 med å bli Spellemann-nominert i kategorien Viser og mottok både Tekstforfatterfondets Lyspunktpris og den gjeve TONOs EDVARD-pris for tekstene sine. 


I 2020 fulgte Marthe opp debutsuksessen med det strålende andrealbumet «Bakkekontakt» som i likhet med hennes første plate også ble nominert til spellemannprisen. Med terningkast 6 fra Bergensavisen, terningkast 5 fra VG og glimrende ord fra Dagens Næringsliv med flere har hun posisjonert seg som en landets mest lovende visesangere.  

Debutsingelen «Til deg» ble Marthes store gjennombrudd og nærmer seg i dag 10 millioner avspillinger på Spotify. Den varmet hele det norske folks hjerter som TV-aksjonslåt i 2018, fikk høy rotasjon på radio og hun gjorde flere TV-opptredener. Marthes musikk kan beskrives som tidløs, melodiøs, leken og alvorlig. Det ektefølte og organiske lydbildet er innom både pop, viser og jazz.


«Sjelden har noe så alminnelig som å holde beina på jorden vært så ekstraordinært». 
- Tor Martin Bøe, VG


“ Marthe Wangs nydelige stemme hever hennes visepop opp fra mengden”
- Audun Vinger, DN
 

Tilbake